Filmbewerking.nl

 

Het bewerken van video is al jaren een hele grote hobby van mij.
Ik ben begonnen toen ik nog Pinnacle 9 had, een Hi8 camera en een computer met Windows 98 SE erop.
Om ook andere mensen op weg te kunnen helpen, heb ik 8 jaar geleden de website filmbewerking.nl gemaakt. Op de site vindt u tips, trucs, tutorials en veel video’s met informatie over het bewerken van video. De site trekt best veel bezoekers en ik ben daar ook lekker druk mee.
Ik gebruik zelf een Panasonic FZ1000 camera, een DJI Mavic Air Drone maar ook mijn telefoon voor het maken van video’s. 
Met deze site hoop ik dan ook dat u een basis voor het bewerken kunt maken en dus veel kunt leren. Net zoals ikzelf ook elke dag weer meer erbij leer. Ik ben zeer zekere geen professional en daarom wil ik behulpzaam kunnen zijn voor diegene die net beginnen of vragen hebben over alles met betrekking tot het bewerken.
Veel plezier op deze site !
Bekijk hieronder  de links van alle sociale media die ik gekoppeld heb aan de site Filmbewerking.nl en ook kunt u een kleine greep zien uit mijn video collectie op Youtube.

Want to start editing but you do not understand Dutch ? 
Click here for my English website about the wonderful  world of video editing 

 

Meest recente berichten van Filmbewerking.nl

Dit is een volledige Nederlandse Tutorial over Magix Vegas Pro 17.
Met dank aan PRins Promotions voor het beschikbaar stellen van de software.
Dankzij hun kun je nu ook profiteren van zeer grote kortingen van wel 40% op de pakketten Magix Vegas Pro en Magix Movie Studio Platinum.
Wat dacht je van :
Vegas Pro korting:  van € 599,99 voor € 325 Vegas Pro 1-jaar versie voor € 119
Vegas Movie Studio platinum korting: van € 59,99 voor € 35
Voor meer informatie over hoe je kunt profiteren van deze samenwerking, kijk je op onderstaande link www.prinspromotions.nl/filmbewerking

In deze video laat ik u zien hoe je heel gemakkelijk een gezicht of dingen onherkenbaar kunt maken. Ivm met de nieuwe Privacy wet ( AVG ) is dit een belangrijk item geworden. Bekijk deze video en je leert het op een hele makkelijke manier.

.

Welkom bij dit eerste deel over de basis van het videobewerken. In deze serie vertel ik u alles over vanaf de aanschaf tot het exporteren van u zelf gemaakte video. Iedereen kan het bewerken leren en vooral met een programma als Filmora 9.

Je hebt een foto gemaakt maar er staat een paal of een draad hinderlijk in beeld. Deze kunnen we nu vrij gemakkelijk weghalen door een nieuwe functie in Adobe After Effects, genaamd Content Aware Fill. 

Iedereen heeft ze vast weleens gezien in een beschrijving van een video of een reactie op een video. De tijdsaanduiding zoals bv : 0:01. Wat is dit, wat kun je ermee en hoe kan ik ze zelf gebruiken ? Dat laat ik je zien in deze Tutorial.

Je bent met een video bezig en je wilt graag muziek of geluiden  faden.
Dus langzaam het geluid laten opkomen of weggaan, zeg maar.
Je leert het in onderstaande Tutorial. Deze is ondertiteld en voorzien van spraak.

  

Gebruik deze kortingscoupon voor mooie kortingen op software van Magix.

A video editor for all creators.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hieronder meer Tutorials over videobewerking

Het eerste deel van een serie Tutorials over Davinci Resolve . Het gratis videobewerkingsprogramma, maar heeft een zeer professioneel uiterlijk en functie. Er is ook een grotere broer genaamd Studio.

Deze video gaat over hoe je gemakkelijk een Youtube banner kunt maken. Ik denk dat veel gebruikers al weleens dit geprobeerd hebben maar toch tegen problemen aan liepen. Ik leg in deze video uit hoe je de meest voorkomende problemen kunt voorkomen.

Wil je een masker maken om een object of persoon in je video, maar het masker is niet zichtbaar  in het preview window rechtsboven ? Ik deze Tutorial zie je oplossing hoe je dit kunt terugkrijgen.

Welkom bij dit eerste deel over de basis van het videobewerken. In deze serie vertel ik u alles over vanaf de aanschaf tot het exporteren van u zelf gemaakte video. Iedereen kan het bewerken leren en vooral met een programma als Filmora 9.

Mijn apparatuur bestaat uit :

Klik op onderstaande foto om deze vergroot te bekijken. Klik daarna op de pijltjes om de volgende of vorige foto
te bekijken.

A video editor for all creators.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen